Отцепникът от Продължаваме промяната от Плевен Иван Манев проговори за напускането на

...
Отцепникът от Продължаваме промяната от Плевен Иван Манев проговори за напускането на
Коментари Харесай

Отцепник от ПП проговори! Ето защо напусна партията

Отцепникът от  " Продължаваме промяната " от Плевен Иван Манев проговори за напускането на партията. 

Ето какво написа Манев в пост във Facebook:
-->
" Познавам се с Иван Христанов от близо 20 години. Много пъти сме разговаряли за обстановката в България и за политическата сцена. През септември 2021 той ме предложения да му ударя едно рамо в Плевен за акцията на Продължаваме Промяната. Бяха го поканили да се причисли към плана. Няколко дни по-късно ми звънна още веднъж и ме предложения за листата в Плевен. Това беше и моя идея и се съгласих.

Така станах част от Продължаваме Промяната. Работихме за идеята дружно с всички другари от Промяната, само че след редица ходове и събития, идеята стана все по-невидима. Промяната зае своята позиция на политическата сцена, която съгласно мен направи постигането на идеята все по-трудно. Разправиите в Народното събрание в допълнение ни отдалечаваха.

Чертаха се червени линии, партиите си гледат гласоподавателите единствено и по какъв начин да не ги обидят и да ги изгубят за идващите избори. Това пречеше за взимане на значими решения за българския народ, който страда и продължава да губи религия, както в политиците си, по този начин и в бъдещето си. Младите гледат на къде да тръгнат и да се махнат от това безпереспективно място за тях.

Никой в Народното събрание не мисли за целия български народ. Какво желае той, каква е българската фантазия, по кое време ще заживее обикновено и този прославен преход ще свърши.

Общата отровна среда ще се повтори и в идващия парламент, а аз не усещам, че това е верния метод политиците да беседват с хората.

За страдание всички партии възприеха този звук на омразата по необратим метод.

Този път не е верен и няма да докара до предстоящата смяна съгласно мен. И това е повода да напусна Продължаваме Промяната.

Разговорът в политиката би трябвало да е различен. Фокусът на диалог не би трябвало да е ориентиран към гласоподавателя, а към българския народ, към всеки един, без значение, за кого гласоподава и дали изобщо гласоподава.

Аз ще продължа да се боря за идеята, да имаме естествена страна в която да отглеждаме децата си и да им даваме бъдеще тук. Аз нямам доверие в токсичното говорене, пътят просто е различен и скоро ще разкажем за него. "

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР